poster

Hazreti Merjem, serija

MAIN TERI PARCHHAIN HOON (2009)

Telenovela | India

Donde mirar
El programa no está disponible en el país
Opiniones de los usuarios: 1/10

EPISODIO: 4

SINOPSIS

Ne znajući što se dogodilo Đaji, zahvalna Anćal se priprema za odlazak u SAD. Jako je uzbuđena i ujna joj sprema mnogo hrane koju će ponijeti sa sobom jer se želi uvjeriti da neće gladovati. Sudip nazove Anćal i moli je da večera s njim prije odlaska te joj se sprema priznati da je voli. Odvede je kući, a Anćalin rođak mu zabunom daje knjigu i njezinu putovnicu. Đajina maka ostane nijema nakon što sazna da joj je kći mrtva. Ramakant, Đajin otac, okrivi Siddhartha i njegovu obitelj jer smatra da se nisu dobro brinuli o njegovoj kćeri jer su se njih dvoje vjenčali bez njegova dopuštenja te zato ne može oprostiti ni prihvatiti Siddhartha.
Ćanćal i svekrva kore djecu zbog malih nestašnosti. Đajina obitelj ne želi im reći istinu. Ćanćal kaže svome suprugu da ljudi moraju saznati za Đajinu smrt i da će ona u sljedeća dva dana učiniti nešto kako bi svi za to saznali. Anćal i njezina obitelj odlaze u zračnu luku i Anćal im ispriča priču o ženi koja joj je prepustila svoju autobusnu kartu te da joj je zbog toga jako zahvalna. Čekajući svoj let, Anćal ugleda Đajinu osmrtnicu u novinama.

Imágenes

Tvoja sam sudbina 01Tvoja sam sudbina 02Tvoja sam sudbina 03Tvoja sam sudbina 04

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.