poster

Kumovi

Kumovi (2022)

Comedia, Crimen, Drama, Romance | Croacia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país
Opiniones de los usuarios: 10/10

TEMPORADA: 1

EPISODIO: 94

SINOPSIS

Vinku je sve gore kako se približava obnova zavjeta s Jadrankom. Pokušava pronaći trenutak da joj kaže istinu o onome što je saznao, ali nikako ne uspijeva. Odlazi u zatvor vidjeti Stipana te se slama i sve mu priznaje.
Janko nikako ne može prihvatiti činjenicu da je Luce u vezi sa Zlatanom. Vesnin je prvi radni dan i ona odmah zakasni na posao.
Ivka upada Danici u kolibu i radi pretres u potrazi za novcem, no uspije pronaći samo šokantnu fotografiju iz njezine prošlosti. Danica je u međuvremenu došla vidjeti Stipana, zaintrigirana količinom novca koju posjeduje. Pokušava saznati kako je zaradio sve te silne novce i kakav je zapravo čovjek, a Stipan gubi živce i pokaže svoje grubo lice.
Nakon pregleda kod Luce, Mirjana laže Zlatanu da je samo bila umorna i da će biti dobro. Zlatan je zabrinut za majku, ali Luce ga uvjerava da je sve u redu.

Imágenes

KumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumovi

Reseñas


Sin reseñas
RECOMENDACIONES
  • Crimen en el trópico (2019)

    image
    On the Caribbean island of Martinique, in the middle of the tropics, several mysterious murders occur. Now it is up to the two investigators Mélissa Sainte-Rose...
  • The Good Fight (2017)

    image
    Picking up one year after the events of the final broadcast episode of 'The Good Wife,' an enormous financial scam has destroyed the reputation of young lawyer...
  • Asesinato en... (2013)

    image
    A collection of police murder investigations each time taking place in a different French city and region.
  • Alerta Cobra (1996)

    image
    La carretera es el escenario donde las fuerzas del orden luchan contra malvados personajes y conductores temerarios que atraviesan el continente europeo.
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.