poster

Kumovi

Kumovi (2022)

Comedia, Crimen, Drama, Romance | Croacia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país
Opiniones de los usuarios: 10/10

TEMPORADA: 1

EPISODIO: 38

SINOPSIS

Aljoša i Vinko su u problemu jer je računalo na pumpi zaraženo virusom. Shvaćaju da je kriv Josip koji je surfao po internetu. Josip u panici bježi s pumpe, a Aljoša pokušava riješiti problem. No, kada se uspije riješiti virusa, shvati da se ne mogu ulogirati jer nemaju šifru, a nju zna jedino Matija. Vinko i Aljoša se opet porječkaju, a Josip traži pomoć od Matije.
Anđela je sva sretna jer je uspjela dogovoriti kod Solde termin za vjenčanje Matije i Martina. Matija baš i nije oduševljena jer shvaća da neće moći organizirati ništa u vezi svog vjenčanja.
Janko brine za Stipana kojem je ozlijeđeno stopalo. Stipan odbija pomoć doktorice Luce, pa mu Ivka namješta iščašenu nogu.
Aljoša dolazi kući i shvaća da Vesna planira otići. Pokušava je urazumiti, ali je Vesna odlučna i ostaje pri svom planu. Janko i Lara su zabrinuti za roditelje.
Mate saznaje od Mate za skandal koji je izbio s Mirjanom i Aljošom. Pokušava pričati s Mirjanom, ali je uvrijedi, a Mirjana izbacuje i njega i Šanka iz gostione.

Imágenes

KumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumovi

Reseñas


Sin reseñas
RECOMENDACIONES
  • The Good Fight (2017)

    image
    Picking up one year after the events of the final broadcast episode of 'The Good Wife,' an enormous financial scam has destroyed the reputation of young lawyer...
  • Alerta Cobra (1996)

    image
    La carretera es el escenario donde las fuerzas del orden luchan contra malvados personajes y conductores temerarios que atraviesan el continente europeo.
  • NCIS: Los Ángeles (2009)

    image
    The Naval Criminal Investigation Service's Office of Special Projects takes on the undercover work and the hard to crack cases in LA. Key agents are G. Callen and...
  • Imborrable (2011)

    image
    Carrie Wells, a former NY Police detective, has a rare medical condition that gives her the ability to visually remember everything. She rejoins the force and...
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.