poster

Kumovi

Kumovi (2022)

Comedia, Crimen, Drama, Romance | Croacia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país
Opiniones de los usuarios: 10/10

TEMPORADA: 1

EPISODIO: 33

SINOPSIS

Aljoši nije drago da je Stipan uvalio Janka u kumstvo i pokušava ga uvjeriti da je to velika stvar na koju ne bi trebao olako pristati. Vesna se u jednom trenutku osjeti pomalo poniženom, svjesna da ne zna biti domaćica kao Jadranka i Mirjana, ali ih ipak pozove na večeru sutradan.
Matija i Lara su razotkrivene u toplicama i primorane su na bijeg. Josip je ljut na Martina zbog toga što mu nije rekao za Matiju, ali ipak se sažali i odluči mu pomoći unatoč činjenici da i sam još osjeća nešto za nju. Daje Martinu savjet koji upali - Matija na povratku u Zaglave na radiju čuje pjesmu 'Moga srca šefica' i to joj pomogne u odluci.
Zvone pokušava udobrovoljiti Anđelu, ali bez uspjeha. Naposljetku pristaje na Anđelinu ideju da dobije dućan i odlučuje namjestiti natječaj.
Luce dogovori večeru s Jankom, ali onda vidi da on stiže s Milicom na krštenje. Stipan potencira ideju da je Milica Jankova cura, a Milica slučajno izazove kaos kad nakratko nestane s bebom. Dok Mate Šušnjar i Mirjana sređuju dvoranu za krstitke, ona otkriva da on laže o svom braku te sumnja da ga je žena ostavila.

Imágenes

KumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumovi

Reseñas


Sin reseñas
RECOMENDACIONES
  • The Good Fight (2017)

    image
    Picking up one year after the events of the final broadcast episode of 'The Good Wife,' an enormous financial scam has destroyed the reputation of young lawyer...
  • Alerta Cobra (1996)

    image
    La carretera es el escenario donde las fuerzas del orden luchan contra malvados personajes y conductores temerarios que atraviesan el continente europeo.
  • NCIS: Los Ángeles (2009)

    image
    The Naval Criminal Investigation Service's Office of Special Projects takes on the undercover work and the hard to crack cases in LA. Key agents are G. Callen and...
  • Imborrable (2011)

    image
    Carrie Wells, a former NY Police detective, has a rare medical condition that gives her the ability to visually remember everything. She rejoins the force and...
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.