poster

Zauvijek zaljubljeni

JURO QUE TE AMO (2008)

Telenovela | México

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

EPISODIO: 4

SINOPSIS

Max govori Violeti da se zaljubljuje u nju i da ga zanima osjeća li ona isto prema njemu. Otac Basilio govori Antoniji da je potraga za Marianom Lazcanom sjajna odluka i da bi joj i on volio pomoći da može.
Max govori Claudiju da će lako osvojiti Violetu i da je samo pitanje vremena kad će voditi ljubav s njime. Mariano se sjeća prošlosti kad je Antonia hodala s njim i ostavila ga zbog njegova rođaka, jer se zaljubila u njega. Julio i Violeta ne slažu se s Antonijinom odlukom da potraži Mariana Lazcana, jer je on jako povrijedio svog oca. Violeta nosi haljinu koju je Antonia sašila Marieli i Mariela je vrijeđa.

Imágenes

Zauvijek zaljubljeni 01Zauvijek zaljubljeni 02Zauvijek zaljubljeni 03Zauvijek zaljubljeni 04Zauvijek zaljubljeni 05Zauvijek zaljubljeni 06Zauvijek zaljubljeni 07Zauvijek zaljubljeni 08Zauvijek zaljubljeni 09Zauvijek zaljubljeni 10Zauvijek zaljubljeni 11Zauvijek zaljubljeni 12Zauvijek zaljubljeni 13Zauvijek zaljubljeni 14Zauvijek zaljubljeni 15

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.