poster

Kumovi

Kumovi (2022)

Crimen, Drama | Croacia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país
Opiniones de los usuarios: 5.7/10
(3 votos)

TEMPORADA: 1

EPISODIO: 5

SINOPSIS

Janko pomaže Martinu i vodi ga doktorici Luci te se čini da se time malo iskupio kod nje. A Stipan, koji nije vidio sudar, pomisli da Janko šuruje s Martinom. Odlazi u Aljošinu kuću i tamo nađe Zvoninu vizitku što mu je još jedna potvrda da nova obitelj paktira s Akrapima. Vinko i Aljoša dolaze na imanje, gdje ih bijesni Stipan optuži da su doveli neprijatelja Akrapa u kuću. Vinko i Aljoša su zatečeni.
Luce saznaje od zbunjenog Martina da Janko nije njegov spasitelj, već progonitelj. Luce je ponovno ljuta na Janka. Anđela je u međuvremenu raširila trač po mjestu i sada svi znaju da su Aljoša i Vinko braća.
Vinko se razbjesni kad čuje da je Matija provela noć s Akrapom u njihovoj kući, no razgovor s kćerkom spriječi Jadranka. Traži od Vinka da se smiri i odloži razgovor do ujutro. Stipan, s druge strane traži od Vinka da pod hitno dovede svoju obitelj u red i spriječi vezu Matije s neprijateljem Akrapom. Vinko je između dvije vatre i pred veliko odlukom.
Vesna dočeka Aljošu s neugodnim iznenađenjem - unajmila je sobe kod Mirjane. Aljoša kategorički odbija otići k Mirjani pa mu Vesna naloži da onda on sam otkaže sobe. Aljoša shvaća da neće moći izbjeći susret s bivšom ljubavi.

Imágenes

KumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumovi

Reseñas


Sin reseñas
RECOMENDACIONES
  • The Good Fight (2017)

    image
    Picking up one year after the events of the final broadcast episode of 'The Good Wife,' an enormous financial scam has destroyed the reputation of young lawyer...
  • Alerta Cobra (1996)

    image
    La carretera es el escenario donde las fuerzas del orden luchan contra malvados personajes y conductores temerarios que atraviesan el continente europeo.
  • NCIS: Los Ángeles (2009)

    image
    The Naval Criminal Investigation Service's Office of Special Projects takes on the undercover work and the hard to crack cases in LA. Key agents are G. Callen and...
  • Imborrable (2011)

    image
    Carrie Wells, a former NY Police detective, has a rare medical condition that gives her the ability to visually remember everything. She rejoins the force and...
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.