SINOPSIS

"Preguntes freqüents" vol entretenir i informar els espectadors el cap de setmana. Amb l'objectiu de donar resposta a totes les qüestions que es plantegen els espectadors, cada dissabte a la nit Cristina Puig buscarà en directe les claus de l'actualitat per entendre-la millor, amb un to amè i distès.
El programa, que jugarà amb elements informatius, debats, tertúlies, entrevistes i entreteniment, oferirà una nova manera de tractar els problemes que ocupen i preocupen els catalans, des d'una perspectiva diferent.
Cada setmana, la conductora s'envoltarà de col·laboradors i convidats per analitzar la realitat catalana des d'un nou punt de vista que combina la informació més rigorosa i l'anàlisi de l'actualitat, amb humor i entreteniment, donant veu als protagonistes.
Cristina Puig presenta "Preguntes freqüents" i l'acompanyaran Pilar Rahola i Quico Sallés, que cada setmana passaran pel programa per donar resposta a les qüestions que es plantegin en aquest programa de TV3 amb la col·laboració d'El Terrat.

TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.