poster

Charlotte Link: Uzgajivačica ruža - 1. dio

Charlotte Link (2004)

Drama | Alemania

Donde mirar
El programa no está disponible en el país
Clasificación: 4.8/10

TEMPORADA: 1

EPISODIO: 6 - Die Rosenzüchterin - Teil 1

SINOPSIS

Posjed na otoku Guernsey. U praskozorje Beatrice Shayne uhićena je u svome ružičnjaku pod sumnjom da je počinila ubojstvo. Žrtva je Helene Feldmann, žena s kojom Beatrice od djetinjstva živi pod istim krovom. Beatrice zahtijeva da njezin sin Allen preuzme obranu. Unatoč uvjerljivoj molbi da joj vjeruje, on sumnja u majčinu nedužnost. Beatrice i Helene su živjele u zajedništvu prožetom nenaklonošću i mržnjom - od 1940. kad su njemačke trupe zauzele Kanalske otoke, a Helene i njezin muž Erich uzeli Beatrice k sebi kao vlastito dijete. U zadnjim danima rata dolazi do katastrofe: Beatrice ubije Ericha Feldmanna kako bi zaštitila svoju veliku ljubav, ratnog zarobljenika Juliena. Helene, za koju je Erichovom smrću završio nesretan brak, skriva što se dogodilo. Ali od tada u stopu prati Beatrice i postaje njezina destruktivna sjena.
Serija je snimljena prema romanu Charlotte Link (rođena 1963.), uspješne suvremene njemačke autorice. Objavljivala je velike društvene romane (prema nekima su snimljeni filmovi) kao i psihološke romane napisane u stilu najbolje engleske pripovjedačke tradicije. Njezin zadnji roman koji je objavljen 2000. nekoliko mjeseci je bio na vrhu Spiegelove liste bestselera.
Na filmskom festivalu u Baden-Badenu 2004. Karim Sebastian Elias dobio je nagradu Rolf-Hans-Müller za glazbu u mini-seriji "Uzgajivačica ruža".

Imágenes

Charlotte LinkCharlotte LinkCharlotte LinkCharlotte LinkCharlotte LinkCharlotte LinkCharlotte LinkCharlotte LinkCharlotte LinkCharlotte LinkCharlotte LinkCharlotte LinkCharlotte LinkCharlotte LinkCharlotte Link

Reseñas


Sin reseñas
RECOMENDACIONES
  • A que no me dejas (2015)

    image
    Nova meksička telenovela Voli me zauvijek dirljiva je priča u kojoj će moć, zavist, sebičnost i posesivna želja tragično obilježiti istinsku ljubav Pauline i...
  • Doc (2020)

    image
    Dr Andrea Fanti, one of the most brilliant there ever were, forgets who he is.
  • Guerra de rosas (2014)

    image
    A young girl named Gulru, admiring her inspiration Gulfem Sipahi and trying to be like her, ends up in a painful life adventure full of revenges and intrigues.
  • Lectii de viata (2015)

    image
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.