poster

Udomi me

Udomi me (2021)

Documental | Croacia
Guionista: Maja Fišter

Donde mirar
El programa no está disponible en el país
Opiniones de los usuarios: 2/10

TEMPORADA: 1

EPISODIO: 5

SINOPSIS

U sklonište je stigla Meda. Ona je pas koji je zbog zanemarivanja oduzet vlasniku. U teškom je stanju i trebat će mjeseci da se oporavi. Srećom, dobre je naravi i vrlo strpljiva tako da unatoč bolovima, dopušta da joj se pomogne. Ona je dugodlaki križanac kojeg vlasnik nikad nije oprao ili počešljao. Doktoru Jadranku Borasu u Zoološki vrt nosimo ozlijeđene životinje, liscu, jazavca i labuda, i njihove su sudbine neizvjesne... Sklonište je posjetila Jasmina, dizajnerica igračaka koja se pomalo boji pasa. Njezin je zadatak da dizajnira igračku psa iz skloništa i da poradi na svom strahu. U skloništu se odvija borba za prevlast između dva mačka, Batmana i Pere. Njihovo smo suptilno nadmetanje snimili, a tko će biti novi šef Skloništa, doznajte u ovoj epizodi.
Glazba za seriju skladali su Vjekoslav Dimter, Damir Bačić i Mia Dimšić, a završni song Pieces of the puzzle izvodi Mia Dimšić.

Imágenes

Udomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi me

Reseñas


Sin reseñas
RECOMENDACIONES
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.