poster

Dom na kvadrat

Dom na kvadrat

Educativo, Noticias | Croacia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país
Opiniones de los usuarios: 10/10

TEMPORADA: 1

EPISODIO: 36

SINOPSIS

U posljednje dvije godine u uređenju interijera na velika se vrata vraćaju retrostilovi. Zašto su nam opet privlačni, objasnila nam je arhitektica Nevenka Vidmar.
Bilo da je riječ o uređenju nove kupaonice ili preuređenju stare, da bi posao bio kvalitetno obavljen, treba imati dobar plan, ideju, a na kraju i majstore. Koji su koraci u tom izazovnom projektu podijelila je s nama dizajnerica Nikolina Jelić.
U vrijeme kada znamo da zgrade proizvode i do 70% emisije CO2 u gradovima, važno je da današnja tehnologija grijanja, hlađenja i ventilacije bude zelena, odnosno, osmišljena na održivim načelima. Otišli smo do Beča na predstavljanje novog sustava s dizalicom topline osmišljenog upravo po tim načelima.

Productor: Ana Boban
Presentador: Dunja Mutevelić

Imágenes

Dom na kvadratDom na kvadratDom na kvadratDom na kvadratDom na kvadrat

Reseñas


Sin reseñas
RECOMENDACIONES
  • Anna Dymna - spotkajmy się

    image
  • Across Africa

    image
    A week of political and social events across the African continent: exclusive reports and analysis.
  • Bloomberg Front Row

    image
    Watch exclusive interviews with some of the most influential names in finance. Bloomberg terminal clients get a first look.
  • Witness

    image
    WITNESS: verb. to see for oneself. At Euronews we are committed to people’s stories and the truth. ‘Euronews Witness’ brings world issues into focus through the...
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.