poster

Dudo i prijatelji

Dudo i prijatelji (2020)

Deportes | Croacia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

SINOPSIS

4 Islands je MTB etapna utrka, svjetski poznata, u kojoj brojni jahači na dva kotača prolaze najljepše lokacije otoka: Krk, Rab, Cres i Lošinj. Šesto izdanje ove jedinstvene utrke održat će se krajem travnja a više o njoj, i naravno o biciklizmu, govore Tomislav Zobec, osnivač utrke 4 Islands i Tomislav Katalenić, Trek Bikes Ambassador.

Imágenes

Dudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijatelji

Reseñas


Sin reseñas
RECOMENDACIONES
  • X Games

    image
    The X Games are a series of action sports events founded by ESPN Inc. The X Games have been held all over the world and typically include sports such as...
  • Strongman Champions League

    image
    The SCL is the biggest strongman competition worldwide, with over 16 stages throughout the year and more than 60 strongman competing in this professional league.
  • HARDtalk (1997)

    image
    Politicians and other public figures are asked the tough questions about whether the way they do things is really the best way.
  • Słownik polsko@polski

    image
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.