poster

Zdrav život

Zdrav život (2020)

Noticias, Talk-show | Croacia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

EPISODIO: 30

SINOPSIS

U ovotjednoj emisiju u temi tjedna posjetili zagrebački Check point u kojem se može napraviti brzi test na AIDS. Epidemiologinja Tatjana Nemeth Blažević otkrila nam je da je prošle godine u Hrvatskoj dijagnosticirano sto slučaja HIV pozitivnih. U Profilu stručnjaka ugostili smo kardiologa Vjekoslava Radeljića koji nam je rekao nešto više o svom putu u medicinu, a posebno o novom načinu liječenja srčanih aritmija. Posjetili smo i pogon za proizvodnju probiotika koji se danas nalaze i u vaginaletama i kremama, upoznali se s novim načinom liječenja ožiljaka koji su ne samo estetski, već i funkcionalni problem, a u Savjetu tjedna razgovarali smo s infektologom Rokom Čivljakom koji nas je upozorio na upalu pluća, u kontekstu najsmrtonosnije zarazne bolesti.

Imágenes

Zdrav životZdrav životZdrav životZdrav životZdrav životZdrav životZdrav životZdrav životZdrav životZdrav životZdrav životZdrav životZdrav životZdrav životZdrav život

Reseñas


Sin reseñas
RECOMENDACIONES
  • Yoga

    image
    Practice Yoga from the comfort of your home with our experienced teatchers.
  • Télématin

    image
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.