Clasificación: 7.1/10
Opiniones de los usuarios: 9.3/10
(20 votes)

Sinopsis:

Phoebe, Paige i Piper su čarobnice - saveznice u borbi protiv zla te zaštiti nevinih. Zaštita nedužnih, pobjeda nad zlim i ispravljanje pogrešaka nisu prioritet svih u potrazi za smislom života. No, sestrama Halliwell takva su djela suđena i one opet s udruženim snagama i natprirodnim moćima napreduju u borbi protiv zlih sila. U prvom nastavku u epizodnoj ulozi pojavljuje se i Ivana Miličević (Um oženjenog muškarca, Nebo boje vanilije) Phoebe i Paige traže Lea. Iako je Piper izgubila pamćenje, sestre ubrzo otkriju da je Leo zatočen na mističnom otoku Valhalla. No, sestre ne znaju da je za to kriv Chris i njegov plan... U nastavcima koji slijede Phoebe će otkriti svoju novu moć. Hoće li joj ona biti od koristi ili će je ipak dovesti u opasnost? U seriji će se u jednom trenutku pojaviti i tri nove sestre, zla trojka koja će pokušati čarobnicama Phoebe, Paige i Piper ukrasti njihove identitete i moći. Leo također proživljava mnoge promjene - ne želi više biti Bijeli anđeo. U šestoj sezoni bit će raznih pustolovina - od putovanja u prošlost do druženja s bićima iz budućnosti. Novi nastavci donose i prinovu u obitelji Halliwell. Jedna čarobnica rodit će sina.

RECOMENDACIONES
  • Entre fantasmas (2005)

    image
    Melinda Gordon (Jennifer Love Hewitt) se comunicará con las almas del más allá que tienen cuentas pendientes en el mundo de los vivos.
  • El embarcadero (2019)

    image
    High-profile architect Alexandra faces her worst nightmare when she gets a call from local cop Conrado to identify her husband Oscar's body, found on a pier in...
  • Saving Hope (2012)

    image
    A supernatural medical drama that centers around the lives of the doctors and nurses of Hope Zion Hospital.
  • Grimm (2011)

    image
    Portland detective, Nick Burkhardt, has seen some gruesome crime scenes, but nothing prepares him for the strange visions he begins seeing: seemingly regular...
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.