poster

WONDERFALLS

WONDERFALLS

Comedia, Drama | Canadá, Estados Unidos

Donde mirar
El programa no está disponible en el país
Clasificación: 8.8/10

SINOPSIS

Zamislite jedan mali grad, negdje blizu Nijagarinih slapova, i posjet neuglednoj suvenirnici, u kojoj radi djevojka posve neraspoložena za razgovor. Kad završi smjenu, sjest će za svoju omiljenu barsku stolicu i popiti piće da vas što prije zaboravi. I ne samo vas, već i figurice životinja u dućanu, koje su iz nepoznatog razloga odlučile - progovoriti!

Naravno, riječ je o Jaye Tyler (Caroline Dhavernas), djevojci koja je jednoglasnim kritičarskim konsenzusom proglašena jednom od najzanimljivijih televizijskih pojava 2004. Nastanjena u malom mjestu Wonderfalls, Jaye je zaposlenica dućana s turističkim suvenirima, no turisti su zadnja stvar koju ona želi u životu. Iako je diplomirala filozofiju, Jaye, za razliku od njene mega-poduzetne obitelji, nema velikih ambicija. Otac Darrin (William Sadler) uspješan je kirurg, majka Karen (Diana Scarwid) autorica popularnih turističkih vodiča, sestra Sharon (Katie Finneran) cijenjena odvjetnica, a brat Aaron (Lee Pace) vlasnik nekoliko zvučnih titula. A "jadna" Jaye živi u prikolici...Sarkastična Jaye ipak se ne da zavarati površinskim dojmovima, svjesna kako je njena obitelj dobro prikrivena tempirana bomba nesređenih odnosa. Osim ljubaznog konobara Erica (Tyron Leitso), na Jayeinom horizontu nema nijednog simpatičnog lica... osim ponekog - životinjskog. Tijekom jedne neobične "epizode", nakon koje posumnja u svoje mentalno zdravlje, Jaye započne komunicirati s figuricama iz dućana, crtanim likovima i svim nepokretnim suvenirima životinjskog podrijetla, koji šalju tajnovite poruke namijenjene isključivo Jaye. Protiv svoje volje, Jaye ipak kreće u brojne misije pružanja pomoći, onima kojima je najviše potrebna...Autori serije su Todd Holland, redatelj i producent "Malcolma u sredini" i Bryan Fuller, scenarist serije "Star Trek: Voyager", a glavna zvijezda je nesumnjivo mlada Kanađanka Caroline Dhavernas, jedno od lica koje se, najvjerojatnije, nikad neće pojaviti u visokobudžetnom holivudskom hitu, već će graditi karijeru u kvalitetnim naslovima poput "Pozdrava iz Wonderfallsa". Serija koja evocira sjećanje na najkvalitetnije televizijske naslove, poput "Života na sjeveru", "Pozdrav iz Wonderfallsa" je jedinstven isječak iz života mlade žene, koja ponekad ne zna je li pri zdravoj svijesti, ali uvijek ostaje - neponovljivo svoja. Pored Dhavernasove, u seriji nastupa i legendarni karakterni glumac, William Sadler ("Zelena milja", "Roswell") i sjajna Diana Scarwid ("Ispod površine", "Snažne žene").

Reseñas


Sin reseñas

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.