poster

Záchranáři L. A.: Kids Today

9-1-1 (2019)

akční, drama, thriller | Spojené státy

Kde sledovat
Pořad není dostupný v zemi
Hodnocení: 8.1/10
Uživatelské hodnocení: 6/10
(2 hlasy)

ŘADA: 3

DíL: 1 - Kids Today

OBSAH

Záchranári v Los Angeles majú plné ruky práce, pomáhajú tínedžerovi, ktorý sa rúti po diaľnici obrovskou rýchlosťou v neovládateľnom aute, a zachraňujú starčeka s pohlavnou chorobou. Maddie príjme hovor od dobodanej ženy, ktorú uniesli a ona netuší, kde ju väznia. Začína sa súboj s časom o záchranu jej života.
V súkromí sa záchranári Maddie a Chimney tešia zo svojho vzťahu, Hen s Karen sa usilujú o dieťa a Athena s Bobbym usporiadajú večierok na oslavu Buckovho návratu do práce. Po dlhom liečení a rehabilitácii však návrat do aktívnej služby nebude tak jednoduchý, ako si Buck predstavoval. Eddie mu nakoniec naordinuje netradičný liečebný prostriedok.

Obrovská vlna cunami zasiahne mólo so zábavným parkom v Santa Monice, pričom ohrozí životy Bucka, Christophera a ďalších návštevníkov.

Fotky

Záchranáři L. A.Záchranáři L. A.Záchranáři L. A.Záchranáři L. A.Záchranáři L. A.Záchranáři L. A.Záchranáři L. A.Záchranáři L. A.Záchranáři L. A.Záchranáři L. A.Záchranáři L. A.Záchranáři L. A.Záchranáři L. A.Záchranáři L. A.Záchranáři L. A.

Recenze


Žádné recenze
DOPORUčENí
  • Zákon a porádek: Útvar pro zvlástní obeti (1999)

    image
    Spin-off jednoho z nejdelších a nejúspěšnějších krimiseriálů nejen společnosti NBC - Law & Order. Myšlenka původního seriálu, tedy rovnocenné rozdělení dílu na...
  • Nemocnice Chicago Med (2015)

    image
    An emotional thrill ride through the day-to-day chaos of the city's most explosive hospital and the courageous team of doctors who hold it together. They will...
  • Chicagský hasiči (2012)

    image
    The story of firefighters in Chicago, both on a personal and professional level.
  • S.W.A.T. (2017)

    image
    Sleduje dobrodružného poručíka ze skupiny S.W.A.T., který je rozpolcen mezi loajalitou k ulicím a povinností vůči svým kolegům důstojníkům, když má za úkol...
NEJLEPší SEZNAMY

Přihlásit se

TvProfil používá cookies, aby zajistil lepší uživatelský dojem a funkčnost webu. Více informací o cookies najdete zde: zásady ochrany osobních údajů.