poster

Hollywoodské médium Tyler Henry: Nico Tortorella, Ice-t And Coco Austin, Alan Thicke

Hollywood Medium 2 (2016)

realitní show | Spojené státy

ŘADA: 2

DíL: 10 - Nico Tortorella, Ice-t And Coco Austin, Alan Thicke

OBSAH

Tylera opouští herec Nico Tortorella v slzách poté, co ho spojí s jeho inspirujícím a milovaným dědečkem. Zatímco CoCo Austin je věřící, její manžel Ice-T nevěří, ale oba jsou v šoku, když Tyler přesně popíše mnoho detailů, které nemohl nikde zjistit. Ve velmi mimořádném díle Hollywoodského média dává Tyler výklad Alanu Thickovi a jeho ženě Tanye krátce před Alanovou tragickou smrtí a předává mu varování s šokující předtuchou. Následně v setkání plném emocí se Tyler vrací k setkání s Tanyou Thicke, aby jí pomohl překonat její nezměrný smutek.

Fotky

Hollywoodské médium Tyler HenryHollywoodské médium Tyler HenryHollywoodské médium Tyler HenryHollywoodské médium Tyler HenryHollywoodské médium Tyler HenryHollywoodské médium Tyler HenryHollywoodské médium Tyler HenryHollywoodské médium Tyler HenryHollywoodské médium Tyler HenryHollywoodské médium Tyler HenryHollywoodské médium Tyler Henry

Recenze


Žádné recenze
DOPORUčENí
NEJLEPší SEZNAMY

Přihlásit se

TvProfil používá cookies, aby zajistil lepší uživatelský dojem a funkčnost webu. Více informací o cookies najdete zde: zásady ochrany osobních údajů.