poster

Zákon a pořádek: Spojené království: Community Service

Law & Order: UK (2009)

drama, kriminální, záhada | Spojené království
Režie: Ken Grieve

Kde sledovat
Pořad není dostupný v zemi

ŘADA: 2

DíL: 3 - Community Service

OBSAH

Brooks, Devlin and Chandler investigate after a man is found badly beaten in a park. They discover the victim, Roland Kirk - who lives in a nearby camper van - had many enemies in the community, but nobody is willing to talk. The case then takes a decisive turn when a local man capitulates after being arrested and points the finger at architect Harry Morgan, whose son had recently turned against him and aligned himself with Kirk. Kevin McNally guest stars, with Bradley Walsh, Jamie Bamber and Harriet Walter.

Fotky

Zákon a pořádek: Spojené královstvíZákon a pořádek: Spojené královstvíZákon a pořádek: Spojené královstvíZákon a pořádek: Spojené královstvíZákon a pořádek: Spojené královstvíZákon a pořádek: Spojené královstvíZákon a pořádek: Spojené královstvíZákon a pořádek: Spojené královstvíZákon a pořádek: Spojené královstvíZakon i red UK 01Zakon i red UK 02Zakon i red UK 03Zakon i red UK 04Zakon i red UK 05Zakon i red UK 06

Recenze


Žádné recenze

Přihlásit se

TvProfil používá cookies, aby zajistil lepší uživatelský dojem a funkčnost webu. Více informací o cookies najdete zde: zásady ochrany osobních údajů.