Uživatelské hodnocení: 10/10
(11 hlasů)

ŘADA: 1

DíL: 10

OBSAH

Aurora (Anna Safronciková) a Alessandro (Roberto Farnesi), sa po konfrontácii s profesorom Manierom (Tommaso Ragno) uisťujú v tom, že so psychiatrom a jeho spojencami musia bojovať. Profesorovi a jeho komplicom sa však podarí presvedčiť úrady, že Aurora sa pomiatla a musí byť hospitalizovaná na psychiatrii. Aurora a Alessandro utečú z Villalby, aby ich nechytili. Pri úteku im opäť raz pomáha veliteľ Mancini (Giulio Pampiglione), čím vážne porušuje pravidlá. Hoci sú Aurora a Alessandro na úteku, podarí sa im korunovať ich lásku rozprávkovou svadbou. Veľmi krátko na to však musia znova čeliť vážnemu nebezpečenstvu.

Fotky

Toskánská vášeňToskánská vášeňToskánská vášeňToskánská vášeňToskánská vášeňToskánská vášeňToskánská vášeňToskánská vášeňToskánská vášeňToskánská vášeňToskánská vášeňToskánská vášeňToskánská vášeňToskánská vášeňToskánská vášeňToskánská vášeňToskánská vášeňToskánská vášeňToskánská vášeňToskánská vášeň

Recenze


Žádné recenze
DOPORUčENí
  • Detektiv z kuchyně (2015)

    image
    SFPD detective Maggie and gourmet detective Henry banter and solve murders somehow related to cooking.
  • Rosamunde Pilcherová (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Dr. House (2004)

    image
    Dr. Greg House s týmem specializovaných mediků léčí pacienty se zvlášť komplikovaným virovým onemocněním. Jeho diagnostické metody jsou jedinečné a když jde o...
NEJLEPší SEZNAMY

Přihlásit se

TvProfil používá cookies, aby zajistil lepší uživatelský dojem a funkčnost webu. Více informací o cookies najdete zde: zásady ochrany osobních údajů.