poster

Walker, Texas Ranger: The Wedding – Part 1

Walker, Texas Ranger (1993)

kriminální, western | Spojené státy

Kde sledovat
Pořad není dostupný v zemi

ŘADA: 5

DíL: 26 - The Wedding – Part 1

OBSAH

Chuck Norris - majster bojových umení a neúnavný ochranca zákona v texaskom Dallase a jeho okolí. Cordell Walker a jeho mladý kolega James Trivette sú texaskí rangeri. Ich úlohou je bojovať proti zločinu nielen v Dallase a jeho okolí, ale presadzovať právo a spravodlivosť v celom štáte Texas. Cordell Walker je majster bojových umení a texaský strážca zákona. Jeho úlohou je chytať zločincov, aby sa mohli postaviť pred spravodlivosť. V jeho práci mu pomáhajú mladý kolega James Trivette, krásna asistentka okresného prokurátora Alex Cahillová a mentor C. D. Parker, bývalý texaský ranger, ktorý je na dôchodku a vedie bar. Cordell Walker je agentom Texas Rangers a chytá zločincov, aby ich odovzdal spravodlivosti. V práci bežne využíva svoje železné päste a majstrovstvo v bojových umeniach. Nerobí si starosti s prísnym dodržiavaním predpisov a pravidiel - dôležité je dostať zloduchov za mreže akýmikoľvek prostriedkami. Vďaka svojim indiánskym predkom má mimoriadne vyvinutý zmysel pre morálku - spravodlivo trestá zlo a snaží sa viesť mladých ľudí, aby sa nevydali nesprávnou cestou. Vychovával ho strýko Ray, múdry Indián, ktorý mu vštepil morálne zásady a zmysel pre spravodlivosť. Walker však svoju moc zo zásady nezneužíva, len ju vylepšuje bojovým umením a inými svojskými prostriedkami.

Fotky

Walker, Texas RangerWalker 07Walker 03Walker 01Walker 02Walker 04Walker 05Walker 06Walker 08Walker 09Walker 10

Recenze


Žádné recenze
DOPORUčENí
  • Kobra 11 (1996)

    image
    Two police inspectors and their team from a Bonn-Koeln precint fight all sorts of criminals they encounter daily on major highways in Germany.
  • Námořní vyšetřovací služba L. A. (2009)

    image
    Trénovaní agenti využívají falešné identity a nejnovější technologie, aby splnili svůj úkol. Zvláštní agent „G“ Callen je jako chameleon, který se dokáže proměnit...
  • Vraždy v Kitzbühelu (2001)

    image
    SOKO Kitzbühel is an Austrian crime series, created in cooperation with ORF and ZDF.
  • V mene zákona (1994)

    image
    In the name of the law is a German television series that was broadcast from 1994 to 2007 by RTL.
NEJLEPší SEZNAMY

Přihlásit se

TvProfil používá cookies, aby zajistil lepší uživatelský dojem a funkčnost webu. Více informací o cookies najdete zde: zásady ochrany osobních údajů.