poster

Sanditon

Sanditon (2019)

historický, romantický | Spojené království

Kde sledovat
Pořad není dostupný v zemi

ŘADA: 1

DíL: 5

OBSAH

Príbeh o láske a sebapoznaní, ktorý je zasadený do 19.storočia. Inšpiruje sa nedokončeným posledným rovnomenným románom anglickej spisovateľky Jane Austenovej... Charlotte Heywoodová, ktorá pochádza z malej dedinky Willingden, sa zhodou okolností ocitne v prímorskom letovisku Sanditon, práve v jeho najprogresívnejšom rozvoji. Je to mladá, odvážna a nekonvenčná žena, ktorá sa teší na spoznávanie nového prostredia. Pri tom, ako sa oboznamuje so životom v Sanditone, postupne zisťuje, že sa ocitá uprostred intríg a tajomstiev, ktoré jeho obyvatelia majú, len za účelom úspechu a finančného zisku. Úprimná, no prostoreká Charlotte, sa dostane do slovného sporu so Sidneyom, bratom bohatého podnikateľa Toma Parkera, v ktorom bude konfrontovať jeho rodinu. Uprostred rušného mesta a v spleti nejasných ľudských vzťahov, dokážu Charlotte a Sidney prehliadnuť svoje nedostatky a priznať náklonnosť, ktorú k sebe cítia?

Fotky

SanditonSanditonSanditonSanditonSanditonSanditonSanditonSanditonSanditonSanditonSanditon

Recenze


Žádné recenze
DOPORUčENí
  • Pan Selfridge (2013)

    image
    Centers on the real-life story of the flamboyant and visionary American founder of Selfridge's, London's department store.
  • All That Matters (2006)

    image
    Steinkamp Sports and Wellness is the family business of the Steinkamps located in the German city Essen, North Rhine-Westphalia. This scenery is the center for...
  • Barwy szczescia (2007)

    image
    The protagonists are the inhabitants of Zaciszna Street in Warsaw. Some of them have known each other for years, some have just moved to the "Pod Sosnami" estate....
  • Inga Lindström (2004)

    image
    Stories of heroines and heroes - it's all about love and the sometimes bumpy road to it. The secret protagonist is the incomparably beautiful Swedish landscape.
NEJLEPší SEZNAMY

Přihlásit se

TvProfil používá cookies, aby zajistil lepší uživatelský dojem a funkčnost webu. Více informací o cookies najdete zde: zásady ochrany osobních údajů.