poster

Kriminálka Vegas

CSI: Vegas (2021)

drama, thriller, kriminální, záhada | Spojené státy

Kde sledovat
Pořad není dostupný v zemi

ŘADA: 1

DíL: 10

OBSAH

Mesto, kde pravda je lžou a skutočnosť klame. V meste plnom hazardu a hriechu vás dokáže oklamať aj čistá pravda... Spin–off seriálu C.S.I.: Kriminálka Las Vegas (2000-2015) prináša nové prípady z hriešneho mesta, ktoré preslávili nielen hazardné hry a nerestný život, ale aj úspechy jedného z najlepších kriminalistických laboratórií na svete. A práve tie začali niekomu prekážať tak, že sa ho pokúša zničiť a spochybniť jeho doterajšiu prácu... Tvárou v tvár existenčnej hrozbe, ktorá by mohla zničiť renomované kriminalistické laboratórium v Las Vegas a jeho skvelú povesť, musí súčasná šéfka Maxine Robyová požiadať o pomoc starých priateľov Gila Grissoma a Saru Sidleovú. Spojené tímy expertov nasadia nové forenzné metódy a techniku, aby odhalili neviditeľné dôkazy, odvrátili hrozbu a prežili. Ak sa to podarí, môžu ďalej slúžiť spravodlivosti, hľadať pravdu a riešiť komplikované prípady vrážd. V opačnom prípade by stovky odsúdených vrahov opustili väznice a znovu zaplnili neónom ožiarené ulíce mesta plného hazardu, nekonečných večierkov a hriešneho života.

Fotky

Kriminálka VegasKriminálka VegasKriminálka VegasKriminálka VegasKriminálka VegasKriminálka VegasKriminálka VegasKriminálka VegasKriminálka VegasKriminálka VegasKriminálka VegasKriminálka VegasKriminálka VegasKriminálka VegasKriminálka Vegas

Recenze


Žádné recenze

Přihlásit se

TvProfil používá cookies, aby zajistil lepší uživatelský dojem a funkčnost webu. Více informací o cookies najdete zde: zásady ochrany osobních údajů.