ŘADA: 1

DíL: 2 - Eine Dosis Leben

OBSAH

Vicky Röverová je sympatická, kompetentná a sebavedomá zdravotná asistentka, ktorá sa len tak ľahko nevzdáva. Venuje čas spoznávaniu pacientov a ich rodín. Chris Wegner je jej šéf pripútaný na invalidný vozík. Poznajú sa od detstva a tvoria zohraný tím.
Dr. Chris Wegner pracuje na obsadení uvoľneného miesta v ordinácii. Vie, že to nebude ľahké. Pretože v regióne nie je len nedostatok lekárskej starostlivosti, ale aj nedostatok odborného personálu. Medzitým Vicky, dcéra lekárenskej dynastie Röver v Monschau a zdravotná sestra, prichádza navštíviť svoju rodinu a mesto, ktoré pred rokmi opustila. Vicky nemá náladu na veľké zvítanie, ktoré spustí jej návrat. Finančne vyhorela a prišla o prestížnu prácu v berlínskej Charité. Okrem nezanedbateľných problémov sa čoskoro objavia nové starosti. Jej matka Heidelinde skolabuje počas oslavy svojich 65. narodenín. Príznaky paralýzy a silnej bolesti vedú k strachu z vážneho ochorenia. Podľa rodinného motta "Röver neochorie" je lekárnička Heidelinde tvrdohlavá. Nechce, aby sa niečo hovorilo o jej synovi Georgovi, alebo jej staršej sestre Marte - a už vôbec nie o jej dcére. Vicky spolu s Chrisom a nemocničným lekárom Dr. Freilingom záhadnú chorobu odhalia a narazia na tajomstvo, ktoré Röverovci celé desaťročia tajili. Dr. Wegner je pacientom špecialistu Dr. Freilinga. Zatiaľ si to necháva pre seba.

Fotky

Sestřička z horSestřička z horSestřička z horSestřička z horSestřička z horSestřička z horSestřička z horSestřička z horSestřička z horSestřička z horSestřička z horSestřička z horSestřička z horSestřička z horSestřička z hor

Recenze


Žádné recenze
DOPORUčENí
  • Sekrety rodziny (2018)

    image
  • Szpital (2013)

    image
  • For the People (2018)

    image
    Set in the Southern District of New York (SDNY) Federal Court, aka "The Mother Court," the legal drama follows brand new lawyers working for both the defense and...
  • Lombard: Życie pod zastaw (2017)

    image
NEJLEPší SEZNAMY

Přihlásit se

TvProfil používá cookies, aby zajistil lepší uživatelský dojem a funkčnost webu. Více informací o cookies najdete zde: zásady ochrany osobních údajů.