poster

Záchranáři L. A.: Jinx

9-1-1 (2021)

akční, drama, thriller | Spojené státy
Režie: Jann Turner

Kde sledovat
Pořad není dostupný v zemi
Hodnocení: 8.2/10
Uživatelské hodnocení: 9/10

ŘADA: 4

DíL: 6 - Jinx

OBSAH

Poverčiví hasiči sa obávajú, že im kolega priniesol smolu a dnešná služba bude prekliata. A skutočne ich čaká smršť bizarných prípadov a zásahov, pričom všetko vyvrcholí krádežou hasičského auta.

Keď na hasičskej stanici vyriekne nováčik na začiatku zmeny zakázané „zakliate“ slovo, hasiči sa obávajú najhoršieho. Veria povere, že dnes budú prekliati a čaká ich nešťastná služba. A to sa aj naplní! Hasiči skutočne prežijú náročnú šichtu plnú bizarných prípadov a nezastavia sa ani na chvíľu. Zachraňujú muža prilepeného na billboarde, ktorému hrozí pád z veľkej výšky, či majiteľa reštaurácie, ktorý si celkom sám zdemoloval svoj vlastný podnik.
Eddie však na smolu a prekliatie neverí a nedá sa presvedčiť ani po sérii bláznivých nehôd. Po jednej z nich stretne bývalú učiteľku svojho syna, ktorú by rád pozval na rande, ale s hrôzou zistí, že na to nemá silu. Ešte sa necíti na to, aby oslovil krásnu ženu a pozval ju na večeru, ešte stále nie je pripravený pohnúť sa v živote ďalej.
Bobbyho hasiči zisťujú, že na miestach, kde zasahujú, sa pohybuje falošný hasič. Všetko vyvrcholí vo chvíli, keď im podozrivý muž ukradne auto. Do dramatickej naháňačky za hasičským autom a jeho zlodejom sa zapojí aj Athena.

Fotky

Záchranáři L. A.Záchranáři L. A.Záchranáři L. A.Záchranáři L. A.Záchranáři L. A.Záchranáři L. A.Záchranáři L. A.Záchranáři L. A.Záchranáři L. A.Záchranáři L. A.Záchranáři L. A.Záchranáři L. A.Záchranáři L. A.Záchranáři L. A.Záchranáři L. A.

Recenze


Žádné recenze
DOPORUčENí
  • Zákon a porádek: Útvar pro zvlástní obeti (1999)

    image
    Spin-off jednoho z nejdelších a nejúspěšnějších krimiseriálů nejen společnosti NBC - Law & Order. Myšlenka původního seriálu, tedy rovnocenné rozdělení dílu na...
  • Nemocnice Chicago Med (2015)

    image
    An emotional thrill ride through the day-to-day chaos of the city's most explosive hospital and the courageous team of doctors who hold it together. They will...
  • Chicagský hasiči (2012)

    image
    The story of firefighters in Chicago, both on a personal and professional level.
  • Dobrý doktor (2017)

    image
    Shaun Murphy, mladý chirurg s autismem se syndromem učence, se přesouvá z tichého venkova, aby se připojil k prestižní chirurgické jednotce ve velkém městě....
NEJLEPší SEZNAMY

Přihlásit se

TvProfil používá cookies, aby zajistil lepší uživatelský dojem a funkčnost webu. Více informací o cookies najdete zde: zásady ochrany osobních údajů.