poster

Bez kočnica

Bez kočnica (2016)

Magazin | Kroatien

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

SAISON: 1

FOLGE: 18

INHALT

Ovoga tjedna, ekipa emisije “Bez kočnica” testirala je automobil Hyundai Tucson. Novi model naprosto ih je oduševio izgledom, štedljivošću i kvalitetom izvedbe.
Ekipa emisije “Bez kočnica” odlučila je posjetiti i stare limene dame i gospodu koji se itekako dobro drže za svoje godine, te posjetiti Muzej automobila. Kako su izgledali automobili u prošlosti, kakve su im bile karakteristike, što najviše oduševljava posjetitelje muzeja, a što im budi emotivne uspomene na djetinjstvo, gledatelji mogu saznati ovoga tjedna u “Bez kočnica”!
U rubrici “Extreme”, “Bez kočnica” donosi priču o automobilu koji drži svjetski rekord u prijeđenim kilometrima. Gledatelji će se zasigurno iznenaditi kada saznaju koliko milijuna kilometara ceste je zanimljivi 'starac' prešao do sada - i još uvijek vozi!
Ekipa emisije “Bez kočnica” ovoga tjedna prati one koji prate nas i donosi priču o nadzornim kamerama kojih je u gradovima, osobito u Zagrebu, sve više. Što kažu stručnjaci o tome koja je osnovna namjena ovih promatrača te koliko su do sada registrirali prekršaja, gledatelji imaju priliku dozati u ovotjednoj emisiji.
Svatko ima poneki hobi koji ga zabavlja, no čovjek koji je odlučio voziti do iznemoglosti morao je privući pozornost ekipe “Bez kočnica”. Godine prolaze, a rekordi u prijeđenim rutama za aktera priče “Bez kočnica” samo se množe!
Propuštene episode emisije Bez kočnica gledajte na NOVA PLUS.

Moderator: Melania Tresk

Fotos

Bez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnica

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.