poster

Bez kočnica

Bez kočnica (2016)

Magazin | Kroatien

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

SAISON: 1

FOLGE: 10

INHALT

Ekipa iz “Bez kočnica” imala je čast jedina u Hrvatskoj voziti novi Opel GT Concept, automobil koji će nakon probnih vožnji koje su organizirane za samo stotinjak svjetskih novinara završiti u muzeju. Gledatelji imaju priliku vidjeti kako su se novinari iz Bez kočnica proveli za upravljačem neprocjenjivog nesvakidašnjeg futurističkog unikata.
“Bez kočnica” donosi prilog o virtualnom tjuningu - kako svojeg ljubimca pretvoriti u nešto senzacionalno na zaslonu računala?
U rubrici “Extreme”, ekipa iz “Bez kočnica” ovoga puta se bavi automobilom koji nadmašuje sve druge na svijetu kada je u pitanju masa. Gledatelji mogu saznati više o najtežoj serijskoj limuzini!
“Bez kočnica” istražuje - zašto stotine ljudi svake godine nastradaju zato što su zaspali za upravljačem i što napraviti kako bi se to spriječilo?
Gledatelji imaju priliku upoznati se s novom zvijezdom Renaulta. Francuski proizvođač obogatio je svoju ponudu trećim SUV-om. On je velik, atraktivan i tehnički srodan s Nissanom X-Trailom - Koleos.
Propuštene episode emisije Bez kočnica gledajte na NOVA PLUS.

Fotos

Bez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnica

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • À l'Affiche

    image
  • Esély

    image
  • Déclic

    image
  • Hazajáró

    image
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.