poster

Lion's Den

De Leeuwenkuil (2013)

Familie | Niederlande

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

FOLGE: 1

INHALT

Ne bi li bilo mrak živjeti u zoološkome vrtu? Nije li to san svakog djeteta? Za Daniëla i Suzinu Durvers to je stvarnost. Zajedno sa svojim roditeljima, mlađom sestrom Littel i djedom žive usred zoološkoga vrta jer je njihov otac upravitelj. Djed je odavno sagradio kućicu na stablu skrivenu u zoološkome vrtu do koje se može doći samo zahvaljujući gotovo nevidljivome putu. Ta je kućica na stablu, poznata kao "Lavlji brlog", Daniëlovo i Suzinino carstvo. Ovdje se igraju i smišljaju avanture, ovdje Daniël crta stripove o "Pelicanmanu", superjunaku s neograničenim moćima koji radi ono što se Daniël ne usudi. Osim toga, Daniëlu je uvijek spreman dati prikladne i neprikladne savjete. Za Daniëla i Suzinu zoološki je mjesto gdje avantura čeka iza svakoga ugla i u svakoj nastambi. Ondje mogu spavati s majmunima, hraniti lemure ili iz velike blizine promatrati lavove. Zar nije mrak živjeti u zoološkom?
Ova zanimljiva nizozemska serija od 10 epizoda snimljena je prema romanima Paula van Loona.
Dok su hranili gorile, Daniël i Suzina otkrili su da je miljenica posjetitelja Safire bolesna. Čuvali su je cijelu noć nadajući se da će ozdraviti. Sljedeće jutro došla je veterinarka koja je sa sobom povela svojega iritantnoga i nepodnošljivog sina Bufu. Iako se to protivi svim pravilima i propisima, Bufo voli gnjaviti životinje u zoološkom. No kada je Daniëlu i Suzini pomagao očistiti nastambu u kojoj žive čimpanze, shvatio je da su majmuni pametniji nego što je mislio. Djed za to vrijeme ima pune ruke posla sa skupinom djece koja u zoološkom vrtu odrađuju društveno-korisni rad te su se iznenada suočili s divljim nosorozima.

Fotos

Lion's DenLion's DenLion's DenLion's DenLion's DenLion's DenLion's DenLion's Den

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Familie Dr. Kleist (2004)

    image
    Geschichten rund um das turbulente Leben der sympathischen Patchwork-Familie Dr. Kleist.
  • Ferne and Rory's Teeny Tiny Creatures (2021)

    image
    Ferne and Rory's Teeny Tiny Creatures sees animal experts Ferne and Rory help children understand the tiniest creatures.
  • The Dumping Ground (2013)

    image
    Spin-off of the British hit TV series The Story of Tracy Beaker (2002) based on the best-selling novel by Jacqueline Wilson. In a children's home known as the...
  • Die Pfefferkörner (1999)

    image
    Die Pfefferkörner sind jeweils eine Gruppe aus fünf Freunden, die in ihrer Freizeit Kriminalfälle lösen. Mit Grips, Internet und Kombinationsgabe ermitteln sie...
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.