poster

Jedno djelo: Vlatka Horvat - Na kojem se tijelo može odmoritI

Jedno djelo (2017)

Dokumentarfilm | Kroatien

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

SAISON: 3

FOLGE: 2

INHALT

Vlatka Horvat reagira na neposredan okoliš i zatečene prostorne konstelacije te se u svojem radu koristi sasvim običnim odbačenim svakodnevnim predmetima. Svojim modifikacijama vraća ih u život (i to u status umjetničkog djela) i pretvara u začudne i asocijativne predmete. U instalaciji "Na kojem se tijelo može odmoriti" odbačene stolce na razne je načine "produžila". Tako duhovito "prepravljeni" postali su metafore egzistencijalnih stanja nemira, ali i slika svake vrste nefunkcionalnosti, neuravnoteženosti, kaosa... No nakon njihova galerijskog života, ponovno kao obični stari stolci, vraćeni su u stanje/status rashodovanih predmeta.

Fotos

Jedno djelo: Vlatka Horvat - Na kojem se tijelo može odmoritIJedno djelo: Vlatka Horvat - Na kojem se tijelo može odmoritIJedno djelo: Vlatka Horvat - Na kojem se tijelo može odmoritIJedno djelo: Vlatka Horvat - Na kojem se tijelo može odmoritIJedno djelo: Vlatka Horvat - Na kojem se tijelo može odmoritIJedno djelo: Vlatka Horvat - Na kojem se tijelo može odmoritIJedno djelo: Vlatka Horvat - Na kojem se tijelo može odmoritIJedno djelo: Vlatka Horvat - Na kojem se tijelo može odmoritI

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.