Benutzer-Bewertung: 10/10
(3 stimmen)

SAISON: 1

FOLGE: 5

INHALT

Najveća, najplodnija, najduža, s najvećom deltom. Puno je naj za rijeku koja je zbog svoje važnosti obrađena u dvije epizode. To je Neretva, a u prvoj epizodi odlazimo na njezin izvor u istočnoj Hercegovini. A tu počinje prštava zeleno kristalna rapsodija Neretve koja je tek potočić koji raste iz nepristupačnih izvora. Tu je Neretva i njezini pritoci rijeka pastrva, one plemenite potočne, a i one endemske jedinstvene - glavatice. Neretva je tu izdubila sebi put kroz predivne kanjone, brzaci još nepregrađeni branama idealni za rafting, a čista voda za neponovljiv biljni i životinjski svijet. Brojni pritoci snaže Neretvu, kao što je Trebižat s najljepšim slapovima ili Buna s prekrasnim ušćem. Susrećemo i jegulju - simbol Neretve, koja nas iz Hutovog blata vodi u drugu epizodu.
Snimatelj kopna: Hrvoje Bobetić
Podvodni snimatelj: Miro Andrić

Fotos

Ušća rijeka: NeretvaUšća rijeka: NeretvaUšća rijeka: NeretvaUšća rijeka: NeretvaUšća rijeka: NeretvaUšća rijeka: NeretvaUšća rijeka: NeretvaUšća rijeka: NeretvaUšća rijeka: NeretvaUšća rijeka: NeretvaUšća rijeka: NeretvaUšća rijeka: NeretvaUšća rijeka: NeretvaUšća rijeka: NeretvaUšća rijeka: NeretvaUšća rijeka: NeretvaUšća rijeka: NeretvaUšća rijeka: NeretvaUšća rijeka: NeretvaUšća rijeka: Neretva

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Svadba iz mog kraja (2019)

    image
  • Police Interceptors - Auf Verfolgungsjagd (2008)

    image
    Die Doku-Reihe begleitet Englands Elite-Polizisten an vorderster Front in West Yorkshire. Der Auftrag: Kriminalität mit allen Mitteln zu bekämpfen.
  • Zagrebački leksikon

    image
    Znamenitosti, arhitektura, povijest, legende i predaje vezane uz Zagreb i Zagrepčane koji su obilježili povijest najvažniji je dio kojim se bavi ova emisija.
  • Fuori orario. Cose (mai) viste (1988)

    image
    An Italian tv program broadcasting films and rarities from all over the world.
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.