poster

Financijalac: Članstvo u komori

Financijalac (2016)

Nachrichten | Kroatien

Wo zu sehen
Live Fernsehen Streaming
img
img

INHALT

Matematičar Toni Milun provjerio je koliko su poduzetnici i obrtnici zadovoljni uslugama koje dobivaju u zamjenu za mjesečnu članarinu u svojim komorama. Milun je također pred pločom pojasnio kako se te članarine računaju i koliko, u usporedbi s njima, mjesečno od plaća izdvajaju liječnici, socijalni radnici i medicinske sestre kao članovi strukovnih komora. Poznati matematičar razgovarao je i sa sugovornicima koji su protiv obveznog članstva u komorama tvrdeći kako bi ono trebalo biti dobrovoljno.

Moderator: Toni Milun

Fotos

Financijalac: Članstvo u komoriFinancijalac: Članstvo u komoriFinancijalac: Članstvo u komoriFinancijalac: Članstvo u komoriFinancijalac: Članstvo u komoriFinancijalac: Članstvo u komoriFinancijalac: Članstvo u komoriFinancijalac: Članstvo u komoriFinancijalac: Članstvo u komoriFinancijalac: Članstvo u komoriFinancijalac: Članstvo u komoriFinancijalac: Članstvo u komoriFinancijalac: Članstvo u komoriFinancijalac: Članstvo u komoriFinancijalac: Članstvo u komoriFinancijalac: Članstvo u komoriFinancijalac: Članstvo u komoriFinancijalac: Članstvo u komoriFinancijalac: Članstvo u komoriFinancijalac: Članstvo u komori

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.