poster

Zdravlje na kvadrat

Zdravlje na kvadrat (2016)

Lebensstil, Magazin | Kroatien

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

SAISON: 1

FOLGE: 23

INHALT

U Hrvatskoj oko 26 tisuća pacijenata treba palijativnu skrb. Nažalost, dobije je tek nekoliko stotina jer timovi i ustanove za takvu skrb kod nas nisu dovoljno razvijeni. O nedostatku palijativne skrbi govorit će se u ovotjednom izdanju 'Zdravlja na kvadrat'.
Svijest o kroničnim bolestima bubrega u Hrvatskoj je još slaba, a oboljelih je 10 do 15 posto populacije. Svi bi trebali barem jednom godišnje napraviti pretrage koje nisu skupe, već jeftine i dostupne. Priču o važnosti pregleda bubrega, ali i liječenju, donosi ekipa emisije 'Zdravlje na kvadrat'.
'Zdravlje na kvadrat' donosi i priče o predoperativnoj i postoperativnoj rehabilitaciji, kao i rehabilitaciji sportaša, ali i priču o stres inkontinenciji.
Loš zadah iz usta nije ništa neuobičajeno, ali mnogi će se složiti da se radi o jednoj od onih neugodnosti zbog koje bi radije usta držali zatvorenima cijeli dan. Razloge zbog kojih nastaje, ali i kako ga smanjiti ili ukloniti gledatelji imaju priliku doznati u 'Zdravlju na kvadrat'.
Kako odabrati najbolja dječja kolica? Ona koja će, prije svega, bebi biti udobna, dugo trajati, ali i poslužiti godinama, gledateljima će ovaj tjedan pokazati novinari emisije 'Zdravlje na kvadrat'.
Gošća rubrike 'Zdravlje s poznatima' bivša je ministrica i saborska zastupnica Mirela Holy, koja će u ovotjednoj emisiji govoriti o problemima s dijabetesom, prehrani, društvu dijabetičara, stresu, depresiji i problemima s vidom.

Fotos

Zdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadrat

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • taff (1995)

    image
    taff - das Lifestyle-Magazin auf ProSieben mit Annemarie Carpendale, Daniel Aminati, Rebecca Mir, Thore Schölermann und Viviane Geppert. Bei "taff" dreht sich...
  • Szabadidő

    image
  • puzzle (2008)

    image
    Vielfältig und einmalig zugleich – das ist „puzzle“, das InterKulturMagazin. Die Sendung stellt interkulturelle Themen und Menschen vor, die die Kultur und das...
  • Jutarnji program B1 televizije

    image
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.