poster

Informer

Informer

Magazin | Kroatien

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar
Benutzer-Bewertung: 1/10

SAISON: 1

FOLGE: 48

INHALT

Inicijalna ponuda dionica neke tvrtke (IPO) javnost nije zanimala još od onih lažno dobrih pretkriznih vremena kada smo mahnito - čak i na kredit - kupovali dionice HT-a i Ine. IPO je opet u fokusu - prodaja dionica HEP-a jedna je od opcija namicanja novca za kupnju Ine. 'Informer' provjerava kako diše tržište kapitala, ali i građani kao najizdašniji kupci.
Upravo je IPO jedna od opcija spasa prezaduženoga Agrokora. S obzirom na to da bi to podrazumijevalo smanjenje vlasničkoga udjela Ivice Todorića u koncernu, to će mu vjerojatno biti posljednja opcija. 'Informer' istražuje - koje su sve opcije na stolu?
Neefikasnost države ogleda se čak i u tako banalnoj stvari kao što je gospodarenje otpadom. Ne samo da smo zamalo ostali bez gotovo pola milijarde eura iz EU fondova nego je upitno i hoćemo li uspjeti stići barem neke rokove. Koje? Kada će građani početi sortirati otpad?
'Informer' donosi i priču o tome što se sve parafiskalno plaća već u prvome mjesecu poslovanja novootvorene tvrtke. Da nema knjigovođe, poduzetnici ne bi znali kome što treba platiti ni tko su sve vjerovnici koji traže svoju 'desetinu'. 'Informer' ovaj tjedan donosi kako to izgleda u praksi.

Fotos

InformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformer

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Hallo Deutschland (1997)

    image
    Seit 1997. Boulevardmagazin mit Berichten aus den Bundesländern und über Prominente.Hallo Deutschland ist die Nachfolgesendung des ZDF-abendmagazins, das wiederum...
  • Objectif Monde L'hebdo

    image
  • Klima Update (2021)

    image
    Der Klimawandel ist weiter auf dem Vormarsch. In dem "Klima Update" erklären Christian Häckl und Bernd Fuchs verschiedene Klimaphänomene und ordnen tagesaktuelle...
  • Noé barátai (2021)

    image
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.