poster

Dora, izbor hrvatske pjesme za Pjesmu Eurovizije: prijenos 1. polufinalne večeri

Dora

Musik, Show | Kroatien

Benutzer-Bewertung: 10/10

INHALT

Dora, izbor hrvatskog predstavnika za pjesmu Eurovizije, ove se godine održava u studijima HRT-a na zagrebačkom Prisavlju.
Pratimo prvu polufinalnu večer, druga polufinalna večer na rasporedu je sutra, 23. veljače, a u nedjelju, 25. veljače, očekuje nas finalna večer ovog glazbenog spektakla.
Ukupno se 24 pjesme natječu na ovogodišnjoj Dori. Na svakoj od polufinalnih večeri čut ćemo 12 pjesama, a najboljih 8 sa svake polufinalne večeri ide u finale, dakle, 16 pjesama očekuje nas u završnoj večeri.
U polufinalnim večerima najboljih osam odredit će glasanje gledatelja (SMS i pozivi), a u finalnoj večeri glasanje ocjenjivačkih sudova (žirija) i glasanje gledatelja (SMS i pozivi).
Voditelji prve polufinalne večeri su Maja Ciglenečki i Duško Ćurlić.
U atraktivnom show programu nastupit će francuski predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu - Slimane. On je trenutačno jedna od najvećih zvijezda u Francuskoj, pobjednik je pete sezone francuske inačice showa The Voice, prodao je više od 2 milijuna primjeraka albuma, osvojio je pet puta nagradu NRJ Music Award i ostvario više od 2 milijarde streamova na digitalnim glazbenim servisima. Na Eurosong putuje s pjesmom "Mon amour" (Moja ljubav), koju će na Dori imati prigode čuti hrvatska publika.
Osim na HTV1 i HR2, Doru možete pratiti uživo i na platformi HRTi te na YouTube kanalu Dore.
Redoslijed izvođenja:
1. Noelle - BABY, BABY
2. Mario Battifiaca feat. Robert Ferlin - VODU PITI TRIZAN BITI
3. Stefany - SRETNIH DANA DAT' ĆE BOG
4. Misha - ONE DAY
5. Erna - HOW DO YOU LOVE ME
6. Eugen - TIŠINE
7. Vinko - LYING EYES
8. Barbara Munjas - NEPOBJEDIVA
9. Let 3 - BABA ROGA
10. Lana Mandarić - MORE
11. Pavel - DO MJESECA
12. Saša Lozar - NE PLAČEM ZBOG NJE
Dizajner svjetla: Marko Foretić

Rezensionen


Keine Bewertungen
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.