poster

Knjazalište: Petar Grašo kao pic majstor

Knjazalište (2023)

Show, Unterhaltung | Kroatien
Regie: Robert Knjaz

Benutzer-Bewertung: 1/10

SAISON: 1

FOLGE: 8

INHALT

Legendarni kantautor i zet Tončija Huljića, Petar Grašo, u Knjazalištu igra svoju ulogu iz snova. Odveli smo ga u Napulj, svjetsko pizza središte, gdje je postao šegrt "Maradoni za pizze", pizzaiolu Diegu. Slaže li Petar sastojke za pizzu jednako dobro kao sastojke za pjesmu? Kako se snašao u akrobacijama s tijestom i kakvom ga je poslasticom budućnosti šokirao chef Ivan Pažanin? O Grašinoj sportskoj prošlosti, glazbenoj sadašnjosti i kulinarskoj budućnosti gledajte na HTV-u.
Grašo i pizza, prava poslastica!
Redatelj, scenarist i voditelj: Robert Knjaz

Fotos

Knjazalište: Petar Grašo kao pic majstorKnjazalište: Petar Grašo kao pic majstorKnjazalište: Petar Grašo kao pic majstorKnjazalište: Petar Grašo kao pic majstorKnjazalište: Petar Grašo kao pic majstorKnjazalište: Petar Grašo kao pic majstorKnjazalište: Petar Grašo kao pic majstorKnjazalište: Petar Grašo kao pic majstorKnjazalište: Petar Grašo kao pic majstorKnjazalište: Petar Grašo kao pic majstorKnjazalište: Petar Grašo kao pic majstorKnjazalište: Petar Grašo kao pic majstor

Rezensionen


Keine Bewertungen
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.