poster

Knjazalište: Dino Jelusić kao starac

Knjazalište (2023)

Show, Unterhaltung | Kroatien
Regie: Robert Knjaz

Benutzer-Bewertung: 1/10

SAISON: 1

FOLGE: 6

INHALT

Mladi glazbenik svjetskoga glasa, Dino Jelusić, mnogo je toga već prošao u životu. Zato smo ga odveli u dom za starije osobe da jedan dan provede kao umirovljenik. Dino je isprobao pelene i druge gadgete za starost. Hranila ga je njegovateljica, a na pet serija čučnjeva izazvao starac u zavidnoj formi. Pogledajte kako starije osobe mašu glavom kao pravi rokeri. Otkrijte gasi li se ljubav u poznim godinama te koji je recept za sretnu i dugu starost. Još jedno Knjazalište, samo na HTV-u!
I starost, k'o i mladost, može biti radost.
Redatelj, scenarist i voditelj: Robert Knjaz

Fotos

Knjazalište: Dino Jelusić kao staracKnjazalište: Dino Jelusić kao staracKnjazalište: Dino Jelusić kao staracKnjazalište: Dino Jelusić kao staracKnjazalište: Dino Jelusić kao staracKnjazalište: Dino Jelusić kao staracKnjazalište: Dino Jelusić kao staracKnjazalište: Dino Jelusić kao staracKnjazalište: Dino Jelusić kao staracKnjazalište: Dino Jelusić kao staracKnjazalište: Dino Jelusić kao staracKnjazalište: Dino Jelusić kao starac

Rezensionen


Keine Bewertungen
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.