poster

David Skoko: A bike, some wine and a cook: Ekološki vinski vrh

David Skoko: Motor, loza, kuhača (2023)

Dokumentarfilm, Kochen | Kroatien

SAISON: 1

FOLGE: 2 - Ekološki vinski vrh

INHALT

David Skoko nas vodi u "Bregovitu Hrvatsku", preciznije, u Zagorje. Na Vinskom vrhu predanog štovatelja prirode Tomislava Bolfana David će saznati koliko je istine u vicevima o zagorskim vinima, zašto su angusi značajni za samoodrživost, ali i kako se spajaju zagorski specijaliteti i maslinovo ulje. Epizodu je glazbeno začinio Tomislav Goluban, čest gost tog prekrasnog zelenog vinskog vrha.

Moderator: David Skoko

Fotos

David Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cook

Rezensionen


Keine Bewertungen
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.