FOLGE: 18

INHALT

Za sve one koji prirodu osjećaju kao dio svog života, za one koji uživaju u ljepoti zelenih biljaka i cvijeća, za one koji su vrtlarstvo uveli u svoju svakodnevicu, nova emisija Vrtlarica bit će dobrodošla novost na našem programu. Polazeći s pozicije zaštite prirode i vlastitog zdravlja, autorica Kornelija Benyovsky Šoštarić, uz već poznate priče o organskom uzgoju povrća, voća i cvijeća, istražuje i nova područja vezana uz hortikulturu i zeleni biljni svijet.
Otkriva uzgajivače kojima su biljke i strast i život, predivno oblikovane vrtove, ali i načine na koje biljke možemo pripremiti, preraditi i koristiti u svakodnevnom životu. Baza i ishodište tih istraživanja je autoričin vrt smješten na zagorskoj strani obronaka Medvednice. On je mjesto stalnih eksperimanata s biljakama, ali i mjesto susreta sa zanimljivim gostima koji prenose vlastita iskustva o uzgoju ili korištenju biljaka. No, autorica polazi i dalje, putuje po Hrvatskoj i upoznaje zanimljiva mjesta i ljude koji su svoj život vezali uz uzgoj neke neobične vrste.

Fotos

VrtlaricaVrtlaricaVrtlaricaVrtlaricaVrtlaricaVrtlaricaVrtlaricaVrtlarica

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Joel Osteen (1999)

    image
    Evangelist Joel Osteen hosts weekly religious services at his Lakewood Church in Houston.
  • NASA in Silicon Valley Live

    image
    NASA in Silicon Valley Live is a talk show that features conversations with scientists, researchers, engineers and all-around cool people who work at NASA to push...
  • Mille e un Libro

    image
  • Nedeljom u tri

    image
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.