poster

Muzički sat: Amela Zuković

Muzički sat (2020)

Musik, Unterhaltung | Bosnien und Herzegowina

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

SAISON: 1

FOLGE: 15 - Amela Zuković

INHALT

Željela je postati učiteljica, a postala je „doktorica za muziku“. Počela je pjevati kada je imala 16 godina, i danas se može pohvaliti nizom nastupa širom svijeta. Njen repertoar je šarolik - od starogradske preko novokomponovane do romske muzike. Snimila je duete sa Muharemom Serbezovskim, Šerifom Konjevićem, Halidom Muslimovićem...Riječ je o Ameli Zuković, koju ove nedjelje možete čuti i vidjeti u emisiji Muzički sat u programu O Kanala.
Kako je ostavila bez honorara Zoricu Marković, gdje i kako je je zaradila svoj najveći honorar, kada je bila najsretnija, a kada najtužnija, žali li iza čim, slaže li se s tvrdnjama da je žena boem, samo su neka pitanja voditeljice Larise Sare Baltić za Amelu Zuković.
Amela Zuković je u studio Muzičkog sata dovela svog prijatelja, mladog pjevača Adnana Kuku, kako bi ga gledatelji O Kanala upoznali.

Fotos

Muzički satMuzički satMuzički satMuzički satMuzički satMuzički satMuzički satMuzički satMuzički satMuzički satMuzički satMuzički satMuzički satMuzički sat

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Lepša strana sveta

    image
  • Muzički šou

    image
    Muzički šou BN televizije.
  • Zlatna ploča

    image
  • SXM Best Weekend

    image
    Ready for the best weekend of your lives? The SXM Best Weekend is one of the most anticipated Caribbean summer events of the year. A local group of young brothers...
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.