Zamislimo švicarsku ikonu Heidi kao današnju tinejdžericu - mlada žena koja svakodnevno putuje od seoskog imanja u Alpama do živahnog grada. To je ˝nova˝ Heidi, osvježavajuća, suvremena priča za tinejdžere i njihove obitelji. Heidi se bori za istinitu ljepotu veličanstvene prirode u kojoj živi te tako postaje idol svim mladima koji se sa sve većim zanimanjem angažiraju za naš planet. Ali nova Heidi nije samo serija s ekološkom porukom. Ona govori o ljubavi, prijateljstvu i problemima odrastanja. Iako je Heidi odrasla sama kod djeda u brdima, ona nije nedruštveni nestaško, nego je osebujna, druželjubiva mlada žena. Želi ići u školu u gradu i kasnije se kao odvjetnica boriti za prirodu. U školi prvi put doživljava neugodno iskustvo s autoritetom, suparništvom i površnošću, ali istodobno stvara i nova prijateljstva. Heidi je utjelovljenje mladeži našeg vremena pune straha da će izgubiti vrijednosti kao što su pravednost, jednakost i solidarnost. Tinejdžerica koja traži ideale i istodobno osjeća da budućnost čeka da bude osvojena!

Es war auf den Kanälen:

CARAC1  

EMPFEHLUNG
  • Familie Dr. Kleist (2004)

    image
    Geschichten rund um das turbulente Leben der sympathischen Patchwork-Familie Dr. Kleist.
  • The Dumping Ground (2013)

    image
    Spin-off of the British hit TV series The Story of Tracy Beaker (2002) based on the best-selling novel by Jacqueline Wilson. In a children's home known as the...
  • Ferne and Rory's Teeny Tiny Creatures (2021)

    image
    Ferne and Rory's Teeny Tiny Creatures sees animal experts Ferne and Rory help children understand the tiniest creatures.
  • Die Pfefferkörner (1999)

    image
    Die Pfefferkörner sind jeweils eine Gruppe aus fünf Freunden, die in ihrer Freizeit Kriminalfälle lösen. Mit Grips, Internet und Kombinationsgabe ermitteln sie...
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.