Anzahl der Episoden: 10

Inhalt:

Prikazujemo drugu sezonu serije Nabrijani, deset novih epizoda koje prate kaotične živote i strasti skupine razuzdanih britanskih tinejdžera. Prošlo je šest mjeseci od Tonyjeve (Nicholas Hoult) nesreće u kojoj ga je udario autobus. Začudo, ostao je živ, ali nije više siguran da je ista osoba. Kao da nije dovoljno probuditi se s tijelom koje ne funkcionira kako treba, k tomu se još i svi njegovi prijatelji ponašaju čudno. Sid (Mike Bailey) ne može prihvatiti činjenicu da je njegov najbolji prijatelj tek sjena čovjeka komu se uvijek divio. Povrh toga, najzad je osvojio Cassie, e da bi je njezini ludi roditelji otprašili u Škotsku. Ali Cassie (Hannah Murray) se uopće ne uzbuđuje jer će se dopisivati e-mailom, a onda će se jednoga dana ona vratiti pa će njih dvoje zauvijek živjeti sretno... Da, baš. Michelle (April Pearson) je također izgubljena bez Tonyja, a njezina se majka opet udala za novog muškarca - samo, ovaj put je tu i polusestra koja se nameće njezinim prijateljima. I Maxxieja (Mitch Hewer) muči obiteljski pakao jer otac (Bill Bailey) ne podržava njegovu ambiciju da postane plesač. Čak se i Anwar (Dev Patel) promijenio otkad si je navukao na vrat tajnu djevojku po imenu Sketch (Aimee-Ffion Edwards). Njezini frendovi su svi pogubljeni, ali Jal (Larissa Wilson) poduzima nešto: odbacila je imidž dobre curice i raspustila se. A Chris (Joe Dempsie)... Pa, nije mu baš najbolje sjelo što su ga izbacili iz škole, ali party-maker sad maršira sam, dakle, budućnost se čini svijetla - i što bi moglo poći po zlu? I dok se svima svijet raspada, Effy (Kaya Scodelario) preuzima kontrolu. U svakom slučaju, u drugoj sezoni gledat ćemo svađe, pomirenja, ljubav, nasilje, smrti, pjesme, repanje, glazbu, ples, drogu, seks, suze, osmijehe, smijeh, rezultate testova, roditelje, rođake, praznike i Billa Baileyja kako pleše sa psom. Katkada svijetla, katkad mračna, a uvijek zabavna, druga sezona znači deset sati ambiciozne, emocionalno nabijene TV drame koja portretira složene i živahne živote skupine likova na rubu odraslog života, dok rastu i razvijaju se.

EMPFEHLUNG
  • Daheim in den Bergen (2018)

    image
    Die einst enge Freundschaft zwischen den Hubers und den Leitners zerbrach, als Lorenz Huber (Max Herbrechter) vor 20 Jahren einen tödlichen Unfall mit dem...
  • Billions (2016)

    image
    U.S. Attorney Chuck Rhoades goes after hedge fund king, Bobby "Axe" Axelrod in a battle between two powerful New York figures.
  • Euphoria (2019)

    image
    A look at life for a group of high school students as they grapple with issues of drugs, sex, and violence.
  • Auf Streife – Die Spezialisten (2015)

    image
    Im Gegensatz zu „Auf Streife“ zeigt dessen Ableger nicht nur den Alltag normaler Streifenpolizisten, sondern auch die etwas spezielleren Einsätze von...
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.