poster

Juhuhu

Juhuhu (2014)

Familie, Kinder | Kroatien

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar
Benutzer-Bewertung: 4.6/10
(5 votes)

Od 7 do 8 predškolci mogu gledati epizode TV vrtića i družiti se s Mijom i Ziz, Ronijem i Jurom, Krtićem i Ptićem. Slavna će Danica sresti nove animirane prijatelje, a vršnjacima će se predstaviti novi Vedranovi velikani i Vedranu Limiću otkriti što misle o svim važnim svjetskim pitanjima. Ljubiteljima Tajnog dnevnika patke Matilde predstavit će se magarčić Oskar i njegova družina. Uz to, poznati će glumci pričati dobro znane bajke i sasvim nove priče koje će rado slušati sva djeca i jedan znatiželjni miš.
Uz domaće serijale, djeca će gledati i omiljene sinkronizirane crtane serije kao što su Zvonko, Mali crveni traktor, Sara i patka, Doktor pas, Živomir Gic i mnoge druge, jednako drage.
Nakon obilnog programa za najmlađu djecu, svojih će 60 minuta veselja i šašave poduke dočekati mlađi školarci. Od 8 do 9 nizat će se nove epizode serije Laboratorij na kraju svemira jer se Heklancu, Maši i Toniju ne žuri popraviti malu svemirsku letjelicu. Zato će skriveni na tavanu svakoga tjedna napraviti po jedan novi eksperiment koji nije teško ponoviti u kućnom laboratoriju. Djevojčica Nika, robot Robi, profesor Kremenić i dinosaur Dinko ponovit će svoje putovanje vremeplovom i stići u doba u kojem još nismo bili, jer nas čekaju i nove epizode Šarenog vremeplova Milana Trenca.
Serijal Čarobna ploča: Širimo vidike prvo utvrđuje osnovne pojmove iz likovne kulture i predstavlja slavna umjetnička djela, nakon čega će učitelj Pjer i Mila Elegović u novom nastavku serijala proučiti razdoblja u povijesti umjetnosti.
Novosti će biti i u maloj kreativnoj radionici zvanoj Ninin kutak, a nastavlja se i serijal kratkih igranih filmova za djecu EBU koprodukcije i prikazuje filmove iz europskih i azijskih zemalja.
Ekipa novog magazina Juhuhu okuplja glumce, lutke i lutkare, dizajnere i animatore, glazbenike i pjevače i obećava svima obilje dječjeg programa svakoga dana.
Scenaristički tim vodi Jasmina Kallay, a redatelj je Filip Peruzović. U studiju Juhuhu svakog će vas jutra čekati sjajni mladi glumci .

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.