Ponovno prikazujemo prvu sezonu "Seoske gozbe", gastro-putopisno-dokumentarnog projekta koji za HTV proizvodi produkcijska kuća Drugi plan iz Zagreba. U 7 emisija sudjeluju domaćice sa 7 obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava iz 7 hrvatskih regija: Miranda Paić, OPG Skradinske delicije iz Skradina, Davorka Šajina, seosko domaćinstvo Ograde iz Katuna Lindarskog kraj Pazina, Hilda Demerac, OPG Demerac iz Stare Rače kraj Bjelovara, Tatjana Novačić, seosko domaćinstvo Novačić, selo Popovac kraj Belog Manastira, Tihana Veselić, OPG Veselić iz Novog Sela Palanječkog, Lonjsko polje, Suzana Grgić, Ambient park iz Sesvetskog Kraljevca i Mariana Bičanić, OPG Bičanić iz Dabra kraj Otočca.

U svakoj emisiji domaćice s ostalih šest gospodarstava dolaze u posjet sedmoj, koja ih upoznaje sa životom i radom na tom gospodarstvu, s kulturnim, povijesnim i tradicijskim posebnostima kraja u kojem se nalazi, a vrhunac svake emisije je večera koju domaćica priređuje svojim gošćama, vodeći pri tome računa da su namirnice koje koristi iz njezine vlastite proizvodnje ili iz njezinog kraja.

Es war auf den Kanälen:

HTV1  

EMPFEHLUNG
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.