Inhalt:

Reality serija 'Restauratori' i u četvrtoj sezoni prati zanimljive projekte kojima se bave majstori obnove i popravljanja vintage predmeta koji im pristižu iz svih dijelova SAD-a. Glavni akteri su vlasnik i zaposlenici tvrtke 'Rickove restauracije' iz Las Vegasa, koji spremno prihvaćaju svaki izazov kako bi starim i uništenim predmetima vratili stari sjaj. Vlasnik radionice, Rick Dale, stručnjak je u restauriranju s 30-godišnjim iskustvom koji je svoju karijeru izgradio na ljubavi prema svojem poslu i jedinstvenoj vještini kojom hrđave i oronule predmete može transformirati u naizgled nove proizvode kojima nakon restauracije višestruko poraste vrijednost. Svoj prvi projekt odradio je sa samo 9 godina, kad je uredio stari bicikl koji mu je poklonio otac. Sa svojim otkačenim timom, od kojih su mnogi ujedno i članovi njegove obitelji, dosad je restaurirao različite predmete, od džuboksa i igračaka do oružja i zahrđalih vozila, a u četvrtoj sezoni reality serije očekuju ih novi izazovi! Rick i njegov tim tako će restaurirati golemi sef u obliku topovske kugle iz 1920-ih, taksimetar ih 1950-ih, perilicu za rublje iz 1930-ih, stari policijski telefon njujorške policije, ali i automat za žvakače gume iz 19. stoljeća! Svoju stručnost tim će također demonstrirati restauracijom različitih vozila – od Honde ATC iz 1972. godine i automobilom na pedale od 50-ih godina prošlog stoljeća, do motocikla BMW s bočnom prikolicom i dječjeg automobila Kidillac. Hoće li tim 'Rickovih restauracija' i u ovoj sezoni dovesti do savršenstva svaki predmet s kojim će se susresti u svojoj radionici?

EMPFEHLUNG
  • Police Force - Einsatz in Neuseeland (1999)

    image
    Seit 1999 gehen Filmteams mit neuseeländischen Verkehrspolizisten auf Streife und sind mit ihren Kameras hautnah dabei, wenn die Beamten Routinekontrollen...
  • Paparazzo lov (2013)

    image
  • Saturday Morning with James Martin (2017)

    image
    Saturday Morning with James Martin kick starts the weekend, with the popular chef cooking great recipes and entertaining guests at his own home.
  • Der Hundeprofi - Rütters Team (2020)

    image
    Seit 25 Jahren ist Martin Rütter in Sachen Hundetraining unterwegs. Er ist der Experte Nummer Eins, wenn es darum geht, Haltern und Hunden bei Problemen zu...
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.