poster

Sjedni, odličan

Sjedni, odličan! (2016)

Lehrreich | Kroatien
Regie: Alceo Marti

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

FOLGE: 20

INHALT

U 20. emisiji donosimo tri nove priče naših sjajnih učitelja i profesora.
Goran Matasović učitelj je razredne nastave u OŠ Retfala u Osijeku. Iako je okružen samo kolegicama, kaže da mu to ne smeta, dapače, rado im pomaže kada treba nešto popraviti ili pomoći oko tehnike. Osim što svira tamburu, predah od svakodnevice pronalazi u oazi Kopačkog rita gdje rado odlazi na pecanje.
Antonija Mimica je profesorica glazbene kulture u Osnovnoj školi Matije Gupca u Zagrebu. Osnovala je dječju klapu Manda u OŠ Matije Gupca, voditeljica je i ženske klape Cesarice, mješovite klape Falkuša, muške klape Stine i zbora za umirovljenike u Domu za starije osobe Trnje. A kad ne pjeva - trči.
U razredu Suzane Delić, učiteljice razredne nastave iz zagrebačke OŠ Horvati, tehnologija i tableti zbližavaju djecu iz cijele Hrvatske i Europe na projektima i videokonferencijama. Od ljubiteljice filma postala je nagrađena autorica amaterskog filma, a nakon što je generacijama djece prenosila ljubav prema šahu, sada nove generacije šahista u školi podučava njezin bivši učenik.

Fotos

Sjedni, odličanSjedni, odličan

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Sveznalica

    image
    U ovoj edukativnoj emisiji za djecu, vidjećemo razne zanimljive priloge o mnogim profesijama i poželećemo da o njima saznamo još više. Sveznalice Ogi i Ana na...
  • Lovački savjeti

    image
    Saznajte novosti u svetu lova i otkrijte nove savete uz emisiju Lovački saveti.
  • Grundkurs Englisch (2010)

    image
    Englisch wird in über 100 Ländern der Welt gesprochen und von ungefähr 700 Millionen Menschen als Erst- oder Zweitsprache verwendet. „It’s an English world“,...
  • GRIPS Deutsch (2011)

    image
    Bildungsreihe, die über im Schulfach Deutsch relevante Themen informiert.
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.