SAISON: 3

FOLGE: 10 - lifestyle emisija

INHALT

Za kraj treće sezone emisije „InDizajna predstavljamo stan od 180 kvadrata koji je uredio studio voditeljice Mirjane Mikulec, uređen minimalistički s diskretnim detaljima koji unose toplinu. Za sve koji su propustili neku od epizoda saželi smo najbolja opremanja iz rubrike „Stvaramo dom, dok u „Uradi sam pokazujemo kako napraviti mali balkonski vrt sa začinskim biljem u par jednostavnih koraka. Također vam predstavljamo inovativna rješenja vanjskog namještaja, otpornog na sve vremenske uvijete koji svojim dizajnom plijeni pozornost.

DAUER: 30 min

Fotos

InDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom Mikulec

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.