SAISON: 3

FOLGE: 9 - lifestyle emisija

INHALT

Devetu epizodu treće sezone „InDizajna s Mirjanom Mikulec započinjemo posjetom kući sveučilišnih profesora Deana Verčiča i Ane Tkalac Verčič, koju su projektirali Bevk Perović arhitekti. Kuća se proteže na 190 kvadrata i svojom fasadom već plijeni pozornost prolaznika. No tek nakon što zavirite u njenu unutrašnjost otkrijete stvarnu ljepotu koju posjeduje. Dolaskom ljepših dana na red je došlo i opremanje male betonske terase koju smo uredili u shabby stilu kako bismo dobili romantičan i topao eksterijer. U rubrici 'Uradi sam' pogledajte kako izraditi policu od ljestava koja je ujedno i ukras u prostoru, dok u 'Make overu' saznajte kako smo preuredili staru sobu tinejdžerice i pretvorili je u mladenačku prozračnu prostoriju s mnoštvom ukrasnih detalja u ljubičastoj boji.

DAUER: 30 min

Fotos

InDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom Mikulec

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.