poster

CAMALEONES

CAMALEONES (2009)

Telenovela | Mexiko

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

SAISON: 1

FOLGE: 75

INHALT

Gospodar govori Sebastiánu i Valentini da je bio u njihovoj kući i odnio sliku te ih upozori da više ne kradu bez njegova dopuštenja. Rugajući se, govori Valentini da je njezin govor bio vrlo dirljiv.Vicente Villoro govori Silvani da je mislio da su prijatelji i suradnici. Kad bi joj se htio osvetiti, to bi potrajalo do kraja njezina života, ali to neće učiniti jer je bogat i moćan čovjek. Upozori je da mu se više ne suprotstavlja jer će to požaliti.Augusto poziva Franciscu u kazalište i na večeru te je poslije pokuša zavesti. Ona ga odbije, a on joj, ljutit, govori da bi joj trebao psiholog. Francisca mu na to odgovori da mu smeta to što ga je ona odbila, a on uvijek želi da sve bude po njegovu.
Pedro Cantú želi zavesti Franciscu pa joj daruje njezin portret naslikan ugljenom.
Pedro i Papagaj zaustavljaju Betinu i njezina oca i žele im oteti kamionet. Pedro se, prijeteći pištoljem, bori s Damiánom. Uto pištolj opali i teško ozlijedi Damiána, a Papagaj upozori Pedra da ne želi imati veze s njime umre li.

Fotos

Kameleoni 01Kameleoni 02Kameleoni 03Kameleoni 04Kameleoni 05Kameleoni 06Kameleoni 07Kameleoni 08Kameleoni 09Kameleoni 10Kameleoni 11Kameleoni 12Kameleoni 13Kameleoni 14Kameleoni 15

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Die Bergretter (2009)

    image
    Diese Koproduktion zwischen dem ZDF und dem ORF dreht sich um die Erlebnisse des Extremkletterers Andreas Marthaler (Martin Gruber), der mit seiner Freundin Sarah...
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.