poster

Kolaži o laži: Oglašavanje

Kolaži o laži (2021)

Dokumentarfilm | Kroatien

SAISON: 1

FOLGE: 4 - Oglašavanje

INHALT

Oglašavanjem se bavimo prateći marketinšku agenciju Señor u akciji rebrandinga malog lokalnog proizvođača meda, a kroz njihov zadatak otkrivamo sve prijetnje, ali i pozitivne mogućnosti u domeni oglašavanja. Med Grgić nagrađivani je OPG iz Vinkovaca koji proizvodi istoimena nagrađivana obitelj pčelara koja ima izvrstan proizvod, ali koji nikad nisu strukturirano razmišljali o ambalaži ibrandingu svog meda i koliko bi taj segment mogao utjecati na njegov plasman i prodaju. U pomoć smo pozvali marketinšku agenciju Señor iz Zagreba koja će nas upoznati sa svojom profesijom, a tijekom procesa rada na novoj etiketi meda Grgić i sa svim pozitivnim, etičkim stranama oglašavanja, ali i upozoriti na najčešće načine neetičkog oglašavanja i prevara u marketinškoj komunikaciji. U epizodi razgovaramo i s drugim marketinškim stručnjacima (marketinška agencija McCann Zagreb), književnikom i kolumnistom Borisom Postnikovom, a dio epizode snimljen je i u Londonu, prateći autora produkcijske kuće VICE u njegovim medijskim eksperimentima u kojima je stvarao lažne restorane, online recenzije, ali i lažno brendirao sebe samog.

Fotos

Kolaži o lažiKolaži o lažiKolaži o lažiKolaži o lažiKolaži o lažiKolaži o laži

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Fuori orario. Cose (mai) viste (1988)

    image
    An Italian tv program broadcasting films and rarities from all over the world.
  • Jadefieber - Auf der Jagd nach dem grünen Gold (2015)

    image
    Jade City is a remote highway stop in northern British Columbia with a community of 35 run by Claudia Bunce and her husband Robin. They mine a huge jade claim and...
  • Fashion Magazines

    image
    FashionTV gives you an exclusive look at the photoshoots of magazine editorials from all over the world.
  • Linea Blu (1994)

    image
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.