poster

DUELO DE PASIONES

DUELO DE PASIONES (2006)

Telenovela | Mexiko

FOLGE: 101

INHALT

Soledad se ispriča Emiliju zbog toga što je sumnjala da je silovao Alinu, a Emilio joj ponudi pomoć da izađe iz zatvora. Alfonsina se zabrine kad vidi da se Mariana gotovo posve oporavila, jer zna da bi sad mogla priznati Álvaru da ga Soledad nikad nije prevarila. Álvaro se požali svom odvjetniku da su ga Emilio i Elías prikazali kao najgoreg zločinca i kaže mu da uvelike računa na Hugovo svjedočenje. Alina kaže Rodrigu da u Sierri Escondidi svi misle da je mrtva i odbija ići na večeru na kojoj bi mogla sresti Thelmu. Thelma posjećuje Soledad u nadi da će doznati štogod o Alini, no Soledad je otjera. Alfonsina pokuša ubiti Marianu. Álvaro dozna da je Alinin grob prazan.

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Die Bergretter (2009)

    image
    Diese Koproduktion zwischen dem ZDF und dem ORF dreht sich um die Erlebnisse des Extremkletterers Andreas Marthaler (Martin Gruber), der mit seiner Freundin Sarah...
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.