Velikim koncertom na Tašmajdanu, koji je na RTS 1 gledalo skoro dva miliona ljudi, završila se televizijska sezona u kojoj se narodna muzika (kroz obiman multimedijalni projekat „60 najlepših narodnih pesama“) vratila na velika vrata u naše domove. Da li je to kraj?

Strahovi Cojleta Manojlovića (velikog poznavaoca narodne muzike i glavnog junaka ovog serijala) da će narodna muzika izgubiti prednost koju je napravila, naterali su ga da osnuje svoju TV produkciju i napravi medijski bum!

Zato ćemo od 21. oktobra, nedeljom na Prvom programu RTS- a gledati emisiju „Najlepše narodne pesme“.

Projekat pokreće Cojle Manojlović, koji živi u delu Srbije gde u četiri sela ima ukupno tek 14 kuća. Saborci u borbi za kulturu su mu komšinica Svetlana (nesuđena pevačica, rođena za poziciju muzičkog urednika u njegovoj firmi) i sestričina Beba iz Beograda (na detoksikaciji od splavarske muzike). Dovoljno brutalna da bude glavni producent.

"Coyle production" želi da se nametne kao dopisništvo RTS- a, da konkuriše za sredstva kod Ministarstva kulture za projekte narodne muzike, a finansije za ovaj prelazni period crpi iz posla snimanja svadbi, krštenja i ostalih veselja...

Ovaj „muzički sitkom“ vodi nas na putovanje koje liči na vožnju ringišpilom u vremenu kulturoloških i medijskih previranja.

Tim emisije je pojačan novim akterima, sada ih je ukupno čak sedmoro.

Bilo je na kanalima:

RTS SVET  RTS2  RTS1  RTS3  

PREPORUKE
  • Nad lipom 35 (2006)

    image
    Užas je njihova furka, jer u najgorem lokalu u gradu je najbolja zabava! Najveća estradna imena guraju se na pozornici, dok susjedi na adresi Nad lipom 35 valjaju...
  • The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (2014)

    image
    Jimmy Fallon hosts the Tonight Show and interviews celebrities, plays games with them and has a musical or comedic guest perform.
  • Graham Norton i gosti (2007)

    image
    Svjetski poznati show "Graham Norton i gosti", koji nam donosi pregršt zanimljivih priča iz svijeta slavnih. Grahamov britki humor oduševljava mnogobrojne...
  • Bivis i Bathed (1993)

    image
    Beavis and Butt-head's lives revolve around three simple things. (1) Barely attending school, which sucks. They do nothing, they learn squat, they know diddly,...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.