Dr. Philipp Hansen nedavno se iz Hamburga doselio u idilični Schwarzwald, uselio se s obitelji u veliku kuću i otvorio veterinarsku ambulantu. Ubrzo njihovom kućom odzvanja lavež i mijaukanje, crvkut i blejanje... i nema tog pernatog ili krznenog bića koje nije pronašlo utočište u tom - zvjerinjaku na kraju sela!
Philippovoj desetogodišnjoj kćeri Greti, naime, preseljenje iz velikog grada teško je palo: djeca u školi nisu je isprva dobro prihvatila, no Jonas postaje njezin najbolji prijatelj.
Zajedno, Greta i Jonas doživljavaju brojne pustolovine, a uglavnom se radi o nekoj ugroženoj životinji - o spašavanju ponija ili janjeta ili sprečavanja mogućeg ubojice mačaka... Sve životinje koje trebaju utočište ili dom mogu računati na to da će im Greta pronaći kutak u njihovoj kući, osim ako se radi - o odraslom slonu!
Nova njemačka serija za djecu u 26 nastavaka simpatična je zabava za sve uzraste, a i vrste!

Emitira se na kanalima:

KiKA  DasErste  

Bilo je na kanalima:

HTV2  

Sljedeće epizode:

ponedjeljak
13:40
Zvjerinjak na kraju sela
danas
13:40
Zvjerinjak na kraju sela
sutra
13:40
Zvjerinjak na kraju sela
četvrtak
13:40
Zvjerinjak na kraju sela
petak
13:40
Zvjerinjak na kraju sela
23. 06. 2024.
08:35
Zvjerinjak na kraju sela
23. 06. 2024.
09:00
Zvjerinjak na kraju sela
PREPORUKE
  • Vatrogasac Sam (1987)

    image
    'Vatrogasac Sam' je animirana serija za djecu koja prati svakodnevne zgode hrabrog vatrogasca Sama, njegovih kolega, prijatelja i stanovnika Pontypandyja. Sam...
  • Reiterhof Wildenstein (2019)

    image
    Because of her father's death, Rike Wildenstein returns to her parents' horse ranch after 13 years and tries to save the heavily indebted farm.
  • Vučja krv (2012)

    image
    Vukorepi su dijelom ljudska, a dijelom vučja vrsta poznata po iznimnoj brzini i naglašenim osjetilima. Oduvijek žive među ljudima, a nakon što uđu u određenu...
  • Unomattina (1986)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.